לןגן

שעועית ירוקה מוקפצת

מאת: Sari Noy, פורסם: 25/08/2016 | 20:14
שעועית ירוקה מוקפצת

תקציר המתכון: קל , מהיר וטעים.....

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח מים עם כף מלח בסיר, להכניס את השעועית ולבשל כ-3 דקות בלבד, לשטוף במים קרים ולסנן.

  2. לחמם ווק גדול, לטגן כף שום כתוש בשמן זית, להוסיף את השעועית ולהקפיץ כמה שניות. להוסיף סויה, סילאן, שמן שומשום ולתבל בפלפל שחור, להקפיץ מספר דקות. לפזר שומשום מעל.