אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

14,565
צפיות

פטריות פורטבלו מוקפצות עם ברוקולי

המתכון של
פטריות פורטבלו מוקפצות עם ברוקולי

מנה יפה לעין וטעימה.

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 שקית סנפרוסט ברוקולי
  • 250 גרם פטריות פורטבלו פרוסות
  • 1 בצל גדול קצוץ גס
  • 3 שיני שום פרוסים
  • 4-5 כפות שמן זית
  • 2 כפיות שמן שומשום
  • 1 כף רוטב סויה
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • לזרייה מעל
  • 2 כפות שומשום
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את הברוקולי במים עם מעט מלח כ-10 דקות עד שמתרכך מעט (לא לבשל יותר מדי)..


  • 2

    במחבת לטגן את הבצל הקצוץ בשמן זית עד שנהיה מעט שקוף, להוסיף את פרוסות השום ולערבב. להוסיף את הפטריות הפרוסות , לערבב ולטגן כ-10 דקות עד שמזהיב מעט, להוסיף את הברוקולי שהתרכך מעט ולערבב, אפשר להוסיף עוד 1-2 כפות שמן זית..


  • 3

    להוסיף שמן שומשום, סויה, מלח ופלפל גרוס, לערבב בעדינות, להוסיף את השומשום. לטעום ואם צריך תיקון תיבול להוסיף..


  • 4

    בתאבון (:.


1

לבשל את הברוקולי במים עם מעט מלח כ-10 דקות עד שמתרכך מעט (לא לבשל יותר מדי)..


2

במחבת לטגן את הבצל הקצוץ בשמן זית עד שנהיה מעט שקוף, להוסיף את פרוסות השום ולערבב. להוסיף את הפטריות הפרוסות , לערבב ולטגן כ-10 דקות עד שמזהיב מעט, להוסיף את הברוקולי שהתרכך מעט ולערבב, אפשר להוסיף עוד 1-2 כפות שמן זית..


3

להוסיף שמן שומשום, סויה, מלח ופלפל גרוס, לערבב בעדינות, להוסיף את השומשום. לטעום ואם צריך תיקון תיבול להוסיף..


4

בתאבון (:.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים