לןגן

פטריות פורטבלו מוקפצות עם ברוקולי

מאת: Sari Noy, פורסם: 22/05/2016 | 19:33
פטריות פורטבלו מוקפצות עם ברוקולי

תקציר המתכון: מנה יפה לעין וטעימה.

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לזרייה מעל

אופן הכנה

  1. לבשל את הברוקולי במים עם מעט מלח כ-10 דקות עד שמתרכך מעט (לא לבשל יותר מדי).

  2. במחבת לטגן את הבצל הקצוץ בשמן זית עד שנהיה מעט שקוף, להוסיף את פרוסות השום ולערבב. להוסיף את הפטריות הפרוסות , לערבב ולטגן כ-10 דקות עד שמזהיב מעט, להוסיף את הברוקולי שהתרכך מעט ולערבב, אפשר להוסיף עוד 1-2 כפות שמן זית.

  3. להוסיף שמן שומשום, סויה, מלח ופלפל גרוס, לערבב בעדינות, להוסיף את השומשום. לטעום ואם צריך תיקון תיבול להוסיף.

  4. בתאבון (: