אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

75
צפיות

כרובית אפויה בתנור

המתכון של
כרובית אפויה בתנור

הכרובית קריספית מאוד. עפ"י המתכון של צביה אורן

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 חבילה של כרובית סנפרוסט (800 גר'), או כרובית טריה
  • 2 ביצים
  • 1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח ורוד הימלאיה
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית חרדל
  • 1/2 כפית סילאן
  • 1 כפית צ׳ילי חריף/מתוק
  • פירורי פאנקו
  • שומשום לבן (לא חובה)
אופן ההכנה
  • 1

    כרובית טריה - חותכים לפרחי כרובית , מכניסים לקערה ושוטפים היטב, מסננים.


  • 2

    מכניסים לסיר עם מים רותחים, לחלוט 15 דקות, לסנן לקרר.


  • 3

    כרובית קפואה של סנפרוסט - לרכך במיקרוגל בערך 10 דקות.


  • 4

    לערבב היטב את כל מרכיבי הבלילה, פרט לפירורי הפאנקו והשומשום.


  • 5

    לטבול כל פרח בבלילת הביצים ולאחר מכן בצלחת עם פירורי פאנקו.


  • 6

    לנער משאריות הפירורים.


  • 7

    להניח על תבנית עם ניר אפייה ולאפות ב- 200 מעלות טורבו כ-1/2 שעה עד שהכרובית השחימה.


1

כרובית טריה - חותכים לפרחי כרובית , מכניסים לקערה ושוטפים היטב, מסננים.


2

מכניסים לסיר עם מים רותחים, לחלוט 15 דקות, לסנן לקרר.


3

כרובית קפואה של סנפרוסט - לרכך במיקרוגל בערך 10 דקות.


4

לערבב היטב את כל מרכיבי הבלילה, פרט לפירורי הפאנקו והשומשום.


5

לטבול כל פרח בבלילת הביצים ולאחר מכן בצלחת עם פירורי פאנקו.


6

לנער משאריות הפירורים.


7

להניח על תבנית עם ניר אפייה ולאפות ב- 200 מעלות טורבו כ-1/2 שעה עד שהכרובית השחימה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים