ספר מתכוני ירקות
- קטגוריהירקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 חבילה של כרובית סנפרוסט (800 גר'), או כרובית טריה
-
-
1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
כרובית טריה - חותכים לפרחי כרובית , מכניסים לקערה ושוטפים היטב, מסננים.
-
2
מכניסים לסיר עם מים רותחים, לחלוט 15 דקות, לסנן לקרר.
-
3
כרובית קפואה של סנפרוסט - לרכך במיקרוגל בערך 10 דקות.
-
4
לערבב היטב את כל מרכיבי הבלילה, פרט לפירורי הפאנקו והשומשום.
-
5
לטבול כל פרח בבלילת הביצים ולאחר מכן בצלחת עם פירורי פאנקו.
-
6
לנער משאריות הפירורים.
-
7
להניח על תבנית עם ניר אפייה ולאפות ב- 200 מעלות טורבו כ-1/2 שעה עד שהכרובית השחימה.
1
כרובית טריה - חותכים לפרחי כרובית , מכניסים לקערה ושוטפים היטב, מסננים.
2
מכניסים לסיר עם מים רותחים, לחלוט 15 דקות, לסנן לקרר.
3
כרובית קפואה של סנפרוסט - לרכך במיקרוגל בערך 10 דקות.
4
לערבב היטב את כל מרכיבי הבלילה, פרט לפירורי הפאנקו והשומשום.
5
לטבול כל פרח בבלילת הביצים ולאחר מכן בצלחת עם פירורי פאנקו.
6
לנער משאריות הפירורים.
7
להניח על תבנית עם ניר אפייה ולאפות ב- 200 מעלות טורבו כ-1/2 שעה עד שהכרובית השחימה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים