אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

351
צפיות

לביבות ירק בתוספת של עדשים כתומים...

המתכון של
לביבות ירק בתוספת של עדשים כתומים...

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 4-5 יח' תפוחי אדמה גדולים
  • 1 בצל גדול
  • 1 גזר
  • 3 ביצים M
  • חצי צרור של ירק קצוץ דק (כוסברה/פטרוזיליה)
  • כוס עדשים כתומים מושרים במים רותחים (ח.פ.ק)
  • מלח, פלפל, וכמון לפי הטעם
  • *3-4 כפות קמח או קמח מצה
  • שמן לטיגון
  • וללא גלוטן יש להוסיף 2 כפות גדושות קורנפלור + 2 כפות קמח תירס דק.
אופן ההכנה
  • 1

    לביבות ירק בתוספת של עדשים כתומים/נדיה אביזוב גדלוב....


  • 2

    להשרות כוס עדשים במים רותחים כ 20 דק'..


  • 3

    לקלף את הירקות ולגרד בפומפייה גסה..


  • 4

    להמליח מעט ולסחוט היטב מהנוזלים..


  • 5

    לסנן את העדשים, לקצוץ פטרוזיליה או כוסברה..


  • 6

    לערבב את המרכיבים ולתבל לפי הטעם..


  • 7

    לחמם מחבת עם שמן בערך 1 ס"מ וליצור לביבה ולטגן משני הצדדים..


1

לביבות ירק בתוספת של עדשים כתומים/נדיה אביזוב גדלוב....


2

להשרות כוס עדשים במים רותחים כ 20 דק'..


3

לקלף את הירקות ולגרד בפומפייה גסה..


4

להמליח מעט ולסחוט היטב מהנוזלים..


5

לסנן את העדשים, לקצוץ פטרוזיליה או כוסברה..


6

לערבב את המרכיבים ולתבל לפי הטעם..


7

לחמם מחבת עם שמן בערך 1 ס"מ וליצור לביבה ולטגן משני הצדדים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים