לןגן

לביבות ירק בתוספת של עדשים כתומים...

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 24/11/2021 | 11:34
לביבות ירק בתוספת של עדשים כתומים...

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לביבות ירק בתוספת של עדשים כתומים/נדיה אביזוב גדלוב...

  2. להשרות כוס עדשים במים רותחים כ 20 דק'.

  3. לקלף את הירקות ולגרד בפומפייה גסה.

  4. להמליח מעט ולסחוט היטב מהנוזלים.

  5. לסנן את העדשים, לקצוץ פטרוזיליה או כוסברה.

  6. לערבב את המרכיבים ולתבל לפי הטעם.

  7. לחמם מחבת עם שמן בערך 1 ס"מ וליצור לביבה ולטגן משני הצדדים.