אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

2,095
צפיות

כרובית מטוגנת

המתכון של
כרובית מטוגנת

קלי קלות להכנה וטעימה בטירוף

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • כרובית גדולה, שטופה ומחולקת לפרחים
  • 1 כוס פירורי לחם מוזהבים
  • 2 כפות גדושות קמח
  • 2 ביצים טרופות
  • שמן לטיגון
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את פרחי הכרובית במים רותחים 10 דקות. לסמן מהמים, לצנן ולתת להתייבש מעט במסננת..


  • 2

    לחמם בסוטאז' או מחבת רחבה שמן לטיגון כחצי ס''מ גובה..


  • 3

    להכין 2 קערות - אחת עם הביצים הטרופות ואחת עם פירורי הלחם והקמח מעורבבים יחד..


  • 4

    לטבול כל פרח כרובית בקערה עם ביצה טרופה ואז להעביר לקערת פירורי הלחם..


  • 5

    לצפות היטב ולהכניס לטיגון בשמן החם מכל הצדדים עד הזהבה..


  • 6

    להוציא לצלחת עם נייר סופג..


  • 7

    לזרות מלח ולטרוף!.


  • 8

    ניתן להגיש עם טחינה או צ'ילי מתוק.


1

לבשל את פרחי הכרובית במים רותחים 10 דקות. לסמן מהמים, לצנן ולתת להתייבש מעט במסננת..


2

לחמם בסוטאז' או מחבת רחבה שמן לטיגון כחצי ס''מ גובה..


3

להכין 2 קערות - אחת עם הביצים הטרופות ואחת עם פירורי הלחם והקמח מעורבבים יחד..


4

לטבול כל פרח כרובית בקערה עם ביצה טרופה ואז להעביר לקערת פירורי הלחם..


5

לצפות היטב ולהכניס לטיגון בשמן החם מכל הצדדים עד הזהבה..


6

להוציא לצלחת עם נייר סופג..


7

לזרות מלח ולטרוף!.


8

ניתן להגיש עם טחינה או צ'ילי מתוק.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים