לןגן

כרובית מטוגנת

מאת: אורית לוי, פורסם: 21/10/2021 | 11:13
כרובית מטוגנת

תקציר המתכון: קלי קלות להכנה וטעימה בטירוף

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את פרחי הכרובית במים רותחים 10 דקות. לסמן מהמים, לצנן ולתת להתייבש מעט במסננת.

  2. לחמם בסוטאז' או מחבת רחבה שמן לטיגון כחצי ס''מ גובה.

  3. להכין 2 קערות - אחת עם הביצים הטרופות ואחת עם פירורי הלחם והקמח מעורבבים יחד.

  4. לטבול כל פרח כרובית בקערה עם ביצה טרופה ואז להעביר לקערת פירורי הלחם.

  5. לצפות היטב ולהכניס לטיגון בשמן החם מכל הצדדים עד הזהבה.

  6. להוציא לצלחת עם נייר סופג.

  7. לזרות מלח ולטרוף!

  8. ניתן להגיש עם טחינה או צ'ילי מתוק