ספר מתכוני ירקות
- קטגוריהירקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
מעט שמן לטיגון ולהברשת הדלעת
אופן ההכנה
-
1
מחלקים את הדלורית לשניים, מסירים את הזרעים ואז חלולים את חצאי הדלעת (כך שגם למילוי יהיה מקום) עם כף..
-
2
מטגנים את הבשר הטחון במעט שמן..
-
3
כשהוא מתחיל להשחים מוסיפים את בשר הדלעת הטחון, הבצל והשום מרבבים..
-
4
מוסיפים את רסק העגבניות מערבבים לסיום מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, פלפל שחור ומלח..
-
5
כדי להגן על ממשק הדלורית מפני התייבשות, פשוט מברישים אותה מעט במעט שמן..
-
6
לסיום שמים את חצאי הדלורית בתבנית אפייה עם מעט שמן, ממלאים אותה במילוי..
-
7
לאחר מכן מכניסים את הדלורית הממולאת בבשר לתנור למשך כ- 45 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס ..
-
8
להגשה פשוט חותכים פרוסות מהדלעת.
1
מחלקים את הדלורית לשניים, מסירים את הזרעים ואז חלולים את חצאי הדלעת (כך שגם למילוי יהיה מקום) עם כף..
2
מטגנים את הבשר הטחון במעט שמן..
3
כשהוא מתחיל להשחים מוסיפים את בשר הדלעת הטחון, הבצל והשום מרבבים..
4
מוסיפים את רסק העגבניות מערבבים לסיום מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, פלפל שחור ומלח..
5
כדי להגן על ממשק הדלורית מפני התייבשות, פשוט מברישים אותה מעט במעט שמן..
6
לסיום שמים את חצאי הדלורית בתבנית אפייה עם מעט שמן, ממלאים אותה במילוי..
7
לאחר מכן מכניסים את הדלורית הממולאת בבשר לתנור למשך כ- 45 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס ..
8
להגשה פשוט חותכים פרוסות מהדלעת.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים