לןגן

דלורית ממולאת בבשר טחון

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 13/01/2021 | 18:50
דלורית ממולאת בבשר טחון

תקציר המתכון: מנה טעימה ומיוחדת מתאימה גם לחגים מנה מושלמת

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחלקים את הדלורית לשניים, מסירים את הזרעים ואז חלולים את חצאי הדלעת (כך שגם למילוי יהיה מקום) עם כף.

  2. מטגנים את הבשר הטחון במעט שמן.

  3. כשהוא מתחיל להשחים מוסיפים את בשר הדלעת הטחון, הבצל והשום מרבבים.

  4. מוסיפים את רסק העגבניות מערבבים לסיום מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, פלפל שחור ומלח.

  5. כדי להגן על ממשק הדלורית מפני התייבשות, פשוט מברישים אותה מעט במעט שמן.

  6. לסיום שמים את חצאי הדלורית בתבנית אפייה עם מעט שמן, ממלאים אותה במילוי.

  7. לאחר מכן מכניסים את הדלורית הממולאת בבשר לתנור למשך כ- 45 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס .

  8. להגשה פשוט חותכים פרוסות מהדלעת