אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

497
צפיות

אגרול מעולה

המתכון של
אגרול מעולה

טעים ובריא. המתכון ייכנס כמנה קבועה בארוחות החגיגיות ולא רק חגיגיות

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 16-18 דפי אורז
  • חצי כרוב לבן חתוך דק
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 גזרים רצועות דקות
  • 2 שיני שום קצוצים דק
  • רוטב סויה מופחת נתרן
  • סוכר חום, פלפל, פפריקה מתוקה , 1-2 כפות שומשום
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן בכף שמן זית את הבצל ואת השום. להוסיף כרוב וגזר . להקפיץ עד שיהיו רכים. להוסיף כל שאר המרכיבים (רוטב סויה, שומשום, מלח, פלפל, פפריקה וסוכר חום). .


  • 2

    לערבב כוס מים וביצה .לשפוך את זה לקערה רחבה מספיק כדי שיהיה נוח לטבול שם דפי אורז. אני תמיד משתמשת במחבת למטרה הזאת. לטבול כל פעם 2 דפי אורז . .


  • 3

    להוציא לנייר אפיה ולגלג אגרולים ..


  • 4

    להחניס לתנור שחומם מראש ל180° .


  • 5

    ולאפות בערך 35-45 דקות. .


1

לטגן בכף שמן זית את הבצל ואת השום. להוסיף כרוב וגזר . להקפיץ עד שיהיו רכים. להוסיף כל שאר המרכיבים (רוטב סויה, שומשום, מלח, פלפל, פפריקה וסוכר חום). .


2

לערבב כוס מים וביצה .לשפוך את זה לקערה רחבה מספיק כדי שיהיה נוח לטבול שם דפי אורז. אני תמיד משתמשת במחבת למטרה הזאת. לטבול כל פעם 2 דפי אורז . .


3

להוציא לנייר אפיה ולגלג אגרולים ..


4

להחניס לתנור שחומם מראש ל180° .


5

ולאפות בערך 35-45 דקות. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים