לןגן

אגרול מעולה

מאת: לודמילה קופסטייטיס קושניר, פורסם: 03/10/2020 | 00:44
אגרול מעולה

תקציר המתכון: טעים ובריא. המתכון ייכנס כמנה קבועה בארוחות החגיגיות ולא רק חגיגיות

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בכף שמן זית את הבצל ואת השום. להוסיף כרוב וגזר . להקפיץ עד שיהיו רכים. להוסיף כל שאר המרכיבים (רוטב סויה, שומשום, מלח, פלפל, פפריקה וסוכר חום).

  2. לערבב כוס מים וביצה .לשפוך את זה לקערה רחבה מספיק כדי שיהיה נוח לטבול שם דפי אורז. אני תמיד משתמשת במחבת למטרה הזאת. לטבול כל פעם 2 דפי אורז .

  3. להוציא לנייר אפיה ולגלג אגרולים .

  4. להחניס לתנור שחומם מראש ל180°

  5. ולאפות בערך 35-45 דקות.