אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

1,044
צפיות

בצל ופיטריות שלמות צלויות בגריל

המתכון של
בצל ופיטריות שלמות צלויות בגריל

מנה דיאטתית וטעימה

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • פיטריות פורטובלו
  • שמן זית
  • בצל לבן
  • מלח
  • פלפל
  • מעט אבקת מרק בטעם בצל
  • טימין טרי (לא חובה)
אופן ההכנה
  • 1

    לקלף בצלים ולחתוך לרבעים.


  • 2

    להניח בתבנית עם מעט שמן זית מלח ופלפל.


  • 3

    את הפיטריות לשמן בשמן זית בעזרת מברשת ולפורר מעל מעט אבקת מרק בצל.


  • 4

    להוסיף טימין טרי.


  • 5

    ולהניח תנור 200-220 מעלות עד קבלת הגוון הרצוי.


  • 6

    בהצלחה ❤.


1

לקלף בצלים ולחתוך לרבעים.


2

להניח בתבנית עם מעט שמן זית מלח ופלפל.


3

את הפיטריות לשמן בשמן זית בעזרת מברשת ולפורר מעל מעט אבקת מרק בצל.


4

להוסיף טימין טרי.


5

ולהניח תנור 200-220 מעלות עד קבלת הגוון הרצוי.


6

בהצלחה ❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים