לןגן

בצל ופיטריות שלמות צלויות בגריל

מאת: תילי טובה, פורסם: 02/09/2017 | 08:55
בצל ופיטריות שלמות צלויות בגריל

תקציר המתכון: מנה דיאטתית וטעימה

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף בצלים ולחתוך לרבעים

  2. להניח בתבנית עם מעט שמן זית מלח ופלפל

  3. את הפיטריות לשמן בשמן זית בעזרת מברשת ולפורר מעל מעט אבקת מרק בצל

  4. להוסיף טימין טרי

  5. ולהניח תנור 200-220 מעלות עד קבלת הגוון הרצוי

  6. בהצלחה ❤