לזילוף מעל: 50 גרם שוקולד מריר (כמה שיותר אחוזי קקאו) + חצי כפית שמן
אופן ההכנה
1
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה..
2
מערבבים את החומרים בקערה (מלבד השוקולד) עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה..
3
יוצקים 2 כפות מהתערובת לתבנית ובעזרת הידיים יוצרים מלבן בגודל 3X8 ס"מ. .
4
אופים במשך 18-20 דקות, עד להזהבה קלה. מוציאים מהתנור ומניחים לחטיפים להתקרר..
5
מניחים בקערית את קוביות השוקולד המריר עם חצי כפית שמן וממיסים במיקרוגל (עדיף בסיר) במשך 15-20 שניות. מערבבים לתערובת אחידה. ממלאים בשקית זילוף או שקית אוכל גזורה מעט בקצה ומזלפים פסים מעל כל חטיף (השוקולד מתקשה לאחר קירור)..
6
מומלץ לשמור בקופסה אטומה במקפיא..
7
בתאבון!!.
1
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה..
2
מערבבים את החומרים בקערה (מלבד השוקולד) עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה..
3
יוצקים 2 כפות מהתערובת לתבנית ובעזרת הידיים יוצרים מלבן בגודל 3X8 ס"מ. .
4
אופים במשך 18-20 דקות, עד להזהבה קלה. מוציאים מהתנור ומניחים לחטיפים להתקרר..
5
מניחים בקערית את קוביות השוקולד המריר עם חצי כפית שמן וממיסים במיקרוגל (עדיף בסיר) במשך 15-20 שניות. מערבבים לתערובת אחידה. ממלאים בשקית זילוף או שקית אוכל גזורה מעט בקצה ומזלפים פסים מעל כל חטיף (השוקולד מתקשה לאחר קירור)..