לןגן

חטיפי גרנולה בריאים ומשביעים

מאת: מעיין רבי, פורסם: 21/11/2019 | 13:27
חטיפי גרנולה בריאים ומשביעים

תקציר המתכון: יותר טעים ויותר בריא מהחנות! לעטוף עם צלופן ולפנק את האוצרות לגן\בה"ס

קטגוריה: שיבולת שועל, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה.

  2. מערבבים את החומרים בקערה (מלבד השוקולד) עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה.

  3. יוצקים 2 כפות מהתערובת לתבנית ובעזרת הידיים יוצרים מלבן בגודל 3X8 ס"מ.

  4. אופים במשך 18-20 דקות, עד להזהבה קלה. מוציאים מהתנור ומניחים לחטיפים להתקרר.

  5. מניחים בקערית את קוביות השוקולד המריר עם חצי כפית שמן וממיסים במיקרוגל (עדיף בסיר) במשך 15-20 שניות. מערבבים לתערובת אחידה. ממלאים בשקית זילוף או שקית אוכל גזורה מעט בקצה ומזלפים פסים מעל כל חטיף (השוקולד מתקשה לאחר קירור).

  6. מומלץ לשמור בקופסה אטומה במקפיא.

  7. בתאבון!!