תקציר המתכון: יותר טעים ויותר בריא מהחנות! לעטוף עם צלופן ולפנק את האוצרות לגן\בה"ס
קטגוריה: שיבולת שועל, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה.
מערבבים את החומרים בקערה (מלבד השוקולד) עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה.
יוצקים 2 כפות מהתערובת לתבנית ובעזרת הידיים יוצרים מלבן בגודל 3X8 ס"מ.
אופים במשך 18-20 דקות, עד להזהבה קלה. מוציאים מהתנור ומניחים לחטיפים להתקרר.
מניחים בקערית את קוביות השוקולד המריר עם חצי כפית שמן וממיסים במיקרוגל (עדיף בסיר) במשך 15-20 שניות. מערבבים לתערובת אחידה. ממלאים בשקית זילוף או שקית אוכל גזורה מעט בקצה ומזלפים פסים מעל כל חטיף (השוקולד מתקשה לאחר קירור).
מומלץ לשמור בקופסה אטומה במקפיא.
בתאבון!!