ספר מתכונים של קוואקר
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
חצי כוס סוכר דמררה (אפשר חום)
-
רבע כוס חלב (לפרווה ניתן להשתמש במים)
-
-
-
-
-
3/4 כוס קוואקר (שיבולת שועל להכנה מהירה)
-
-
-
1 שקית אבקת אפייה (10 גר')
-
150 גר' חמוציות + 100 גר' אגוזי מלך קצוצים
-
לפיזור מלמעלה: שוקולד צ'יפס לבן או חום או גרעיני חמניה
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים בתרסיס שמן תבנית מאפינס..
-
2
בקערה מועכים את הבננות עם מזלג.
-
3
מוסיפים סוכר, חלב, שמן, ביצה ותמצית וניל ומערבבים היטב..
-
4
מוסיפים קוואקר, קמח, קינמון, סודה לשתייה ואבקת אפייה ומערבבים שוב..
-
5
מוסיפים את החמוציות ואגוזי המלך ומערבבים קלות..
-
6
ממלאים את שקעי המאפינס עד 3/4 מגובהם..
-
7
מקשטים עם גרעיני חמניה ושוקולד צ'יפס.
-
8
אופים 20 דק', נועצים קיסם וברגע שיוצא לח והמאפה תפח מוציאים להתקרר מהתנור..
-
9
בתיאבון ♥.
1
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים בתרסיס שמן תבנית מאפינס..
2
בקערה מועכים את הבננות עם מזלג.
3
מוסיפים סוכר, חלב, שמן, ביצה ותמצית וניל ומערבבים היטב..
4
מוסיפים קוואקר, קמח, קינמון, סודה לשתייה ואבקת אפייה ומערבבים שוב..
5
מוסיפים את החמוציות ואגוזי המלך ומערבבים קלות..
6
ממלאים את שקעי המאפינס עד 3/4 מגובהם..
7
מקשטים עם גרעיני חמניה ושוקולד צ'יפס.
8
אופים 20 דק', נועצים קיסם וברגע שיוצא לח והמאפה תפח מוציאים להתקרר מהתנור..
9
בתיאבון ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים