הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהשרות את הטונה במים עם מלח , לטגן את הגמבה ואת הפלפל החריף רצועות , להוסיף את העגבניות חתוכות ואת השום הכתוש , לאחר טיגון של 5 דקות להוסיף את התבלינים , ואז כוס וחצי מים , לאחר רתיחה לפזר כוסברה ולסדר את הדגים לפזר מעל שוב כוסברה את השיניים של השום לסגור את הסיר לבשל 5 דקות על אש גבוהה ואז להוריד את המכסה ולבשל על אש נמוכה לעוד 10 דקות .....בתאבון 😊.