*השתמשתי בפילה מושט , אך ניתן להשתמש בכל סוג דג בלי קוצים ועצמות* לשטוף את פרוסות הפילה ולסחוט אותם מהמים. בקערה אחת להכין את תערובת הקמח ובקערה השנייה את תערובת הביצים. לכסות את הדג בקמח, לנער את הקמח , לטבול בתערובת הביצים ולהעביר למחבת עם שמן חם! לטגן את הדגים 4 דקות מכל צד עד שמזהיב , כשמוציאים לשים על נייר סופג ..
2
לערבב היטב בקערה את כל מרכיבי הממרח אריסה - אריסה מרוקאית, שמן, לימון ומלח.
לאחר מכן להכניס את הדגים ולכסות אותם באריסה.
להוציא מהקערה ולהגיש חם לצד סלט ירקות :)
בתאבון :).
1
*השתמשתי בפילה מושט , אך ניתן להשתמש בכל סוג דג בלי קוצים ועצמות* לשטוף את פרוסות הפילה ולסחוט אותם מהמים. בקערה אחת להכין את תערובת הקמח ובקערה השנייה את תערובת הביצים. לכסות את הדג בקמח, לנער את הקמח , לטבול בתערובת הביצים ולהעביר למחבת עם שמן חם! לטגן את הדגים 4 דקות מכל צד עד שמזהיב , כשמוציאים לשים על נייר סופג ..
2
לערבב היטב בקערה את כל מרכיבי הממרח אריסה - אריסה מרוקאית, שמן, לימון ומלח.
לאחר מכן להכניס את הדגים ולכסות אותם באריסה.
להוציא מהקערה ולהגיש חם לצד סלט ירקות :)
בתאבון :).