לןגן

פילה מושט באריסה מרוקאית

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 15/06/2016 | 22:08
פילה מושט באריסה מרוקאית

תקציר המתכון: פילה מושט באריסה מרוקאית ... מנה מושלמת!!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

הדג -

לתערובת הביצים -

לתערובת הקמח -

תיבול האריסה -

אופן הכנה

  1. *השתמשתי בפילה מושט , אך ניתן להשתמש בכל סוג דג בלי קוצים ועצמות* לשטוף את פרוסות הפילה ולסחוט אותם מהמים. בקערה אחת להכין את תערובת הקמח ובקערה השנייה את תערובת הביצים. לכסות את הדג בקמח, לנער את הקמח , לטבול בתערובת הביצים ולהעביר למחבת עם שמן חם! לטגן את הדגים 4 דקות מכל צד עד שמזהיב , כשמוציאים לשים על נייר סופג .

  2. לערבב היטב בקערה את כל מרכיבי הממרח אריסה - אריסה מרוקאית, שמן, לימון ומלח. לאחר מכן להכניס את הדגים ולכסות אותם באריסה. להוציא מהקערה ולהגיש חם לצד סלט ירקות :) בתאבון :)