תקציר המתכון: פילה מושט באריסה מרוקאית ... מנה מושלמת!!
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
*השתמשתי בפילה מושט , אך ניתן להשתמש בכל סוג דג בלי קוצים ועצמות* לשטוף את פרוסות הפילה ולסחוט אותם מהמים. בקערה אחת להכין את תערובת הקמח ובקערה השנייה את תערובת הביצים. לכסות את הדג בקמח, לנער את הקמח , לטבול בתערובת הביצים ולהעביר למחבת עם שמן חם! לטגן את הדגים 4 דקות מכל צד עד שמזהיב , כשמוציאים לשים על נייר סופג .
לערבב היטב בקערה את כל מרכיבי הממרח אריסה - אריסה מרוקאית, שמן, לימון ומלח. לאחר מכן להכניס את הדגים ולכסות אותם באריסה. להוציא מהקערה ולהגיש חם לצד סלט ירקות :) בתאבון :)