1 יחידה פלפל ירוק (אפשר חריף, אם בוחרים חריף אז 2-3 יחידות)
2 יחידות תפוחי-אדמה בינוניים
1/2 צרור כוסברה
5 שיניי שום פרוסות
2 כוסות שמן קנולה
2 כוסות מים
2 כפות פפריקה מתוקה בשמן
1/2 כפית כורכום
1 כפית כמון
1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
1
חותכים את העגבניות לקוביות בינוניות ומניחים בתוך סיר רחב. פורסים את שני סוגי הפלפלים לרצועות ומניחים יחד עם העגבניות בסיר. קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לסיר. מוסיפים לסיר לפי הסדר הבא גם את השום הפרוס, רסק העגבניות, השמן והמים, מערבבים הכל יחד היטב. פורסים את תפוחי-האדמה לפרוסות ומוסיפים לסיר, מביאים לרתיחה, מוסיפים את נתחי הדג טונה ומבשלים כ-20 דקות. חשוב מאוד לא לבשל את הדג טונה יתר על המידה, כיוון שהוא מאבד את הרכות שלו ועלול להתייבש, אז שימו לב לכך והסירו מהאש בזמן. בהצלחה רבה! לילך:).
1
חותכים את העגבניות לקוביות בינוניות ומניחים בתוך סיר רחב. פורסים את שני סוגי הפלפלים לרצועות ומניחים יחד עם העגבניות בסיר. קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לסיר. מוסיפים לסיר לפי הסדר הבא גם את השום הפרוס, רסק העגבניות, השמן והמים, מערבבים הכל יחד היטב. פורסים את תפוחי-האדמה לפרוסות ומוסיפים לסיר, מביאים לרתיחה, מוסיפים את נתחי הדג טונה ומבשלים כ-20 דקות. חשוב מאוד לא לבשל את הדג טונה יתר על המידה, כיוון שהוא מאבד את הרכות שלו ועלול להתייבש, אז שימו לב לכך והסירו מהאש בזמן. בהצלחה רבה! לילך:).