לןגן

דג טונה עם תפוחי אדמה ברוטב אדום

מאת: לילך טייב, פורסם: 25/01/2016 | 18:15
דג טונה עם תפוחי אדמה ברוטב אדום

תקציר המתכון: איזזזה טעם, אי אפשר לתאר במילים, צריך לנסות...

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את העגבניות לקוביות בינוניות ומניחים בתוך סיר רחב. פורסים את שני סוגי הפלפלים לרצועות ומניחים יחד עם העגבניות בסיר. קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לסיר. מוסיפים לסיר לפי הסדר הבא גם את השום הפרוס, רסק העגבניות, השמן והמים, מערבבים הכל יחד היטב. פורסים את תפוחי-האדמה לפרוסות ומוסיפים לסיר, מביאים לרתיחה, מוסיפים את נתחי הדג טונה ומבשלים כ-20 דקות. חשוב מאוד לא לבשל את הדג טונה יתר על המידה, כיוון שהוא מאבד את הרכות שלו ועלול להתייבש, אז שימו לב לכך והסירו מהאש בזמן. בהצלחה רבה! לילך:)