לחתוך את הדג ללא העור לרצועות של 3על 6 סמ לפזר מעט מלח ופלפל ולהניח בצד.
2
בקופסא לערבב חצי כוס קמח עם חצי בקבוק בירה 2 כפות שמן קנולה מלח ופלפל.... חצי כפית שום כתוש וחצי כפית גי'נג'ר ... קורט פפריקה חריפה...לערבב היטב לבלילה סמיכה כמו גלידה נמסה... להכניס למקרר לכ- חצי שעה.
3
לבנתיים לשטוך היטב את תפוחי אדמה יוקון( לבן) ולפרוס לפרוסות דקות 2-3 ממ להכניס לקערה עם מים קרים וקרח ל 10 דקות לסנן ולייבש על מגבת...
4
לחמם תנור על חום של 120 מעלות...
5
לחמם שמן קנולה בסיר עמוק 3 אצבעות גובה.... על להבה בינונית להשחים את התפו"א עד להשחמה בהירה ולהניח על תבנית עם רשת ולתנור להתחמם... לטגן בכמה הפוגות... לא להעמיס על הסיר..
6
לאחר שסיימנו עם התפו"א שמחכה לנו בתנור החמים... להתחיל לטגן את הדג.. לטבול את הדג בטמפורה ולטגן באותו סיר עד לצבע יפה 4 דקות
להניח על מגבת ספיגה להכניס לתנור ליד התפו"א ל10 דקות....
7
לפזר מעל בצל ירוק קצוץ או כוסברה
להגיש עם לימון או ליים
אפשר להגיש עם תערובת של 2 כפות מיונז וחצי כפית חרדל עם מיץ לימון.
1
לחתוך את הדג ללא העור לרצועות של 3על 6 סמ לפזר מעט מלח ופלפל ולהניח בצד.
2
בקופסא לערבב חצי כוס קמח עם חצי בקבוק בירה 2 כפות שמן קנולה מלח ופלפל.... חצי כפית שום כתוש וחצי כפית גי'נג'ר ... קורט פפריקה חריפה...לערבב היטב לבלילה סמיכה כמו גלידה נמסה... להכניס למקרר לכ- חצי שעה.
3
לבנתיים לשטוך היטב את תפוחי אדמה יוקון( לבן) ולפרוס לפרוסות דקות 2-3 ממ להכניס לקערה עם מים קרים וקרח ל 10 דקות לסנן ולייבש על מגבת...
4
לחמם תנור על חום של 120 מעלות...
5
לחמם שמן קנולה בסיר עמוק 3 אצבעות גובה.... על להבה בינונית להשחים את התפו"א עד להשחמה בהירה ולהניח על תבנית עם רשת ולתנור להתחמם... לטגן בכמה הפוגות... לא להעמיס על הסיר..
6
לאחר שסיימנו עם התפו"א שמחכה לנו בתנור החמים... להתחיל לטגן את הדג.. לטבול את הדג בטמפורה ולטגן באותו סיר עד לצבע יפה 4 דקות
להניח על מגבת ספיגה להכניס לתנור ליד התפו"א ל10 דקות....
7
לפזר מעל בצל ירוק קצוץ או כוסברה
להגיש עם לימון או ליים
אפשר להגיש עם תערובת של 2 כפות מיונז וחצי כפית חרדל עם מיץ לימון.