אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

5,099
צפיות

פילה סלמון עם שום ופטרוזיליה

המתכון של
פילה סלמון עם שום ופטרוזיליה

קל להכנה, הדג יוצא רך, עסיסי וטעים מאד

  • קטגוריהדגים
  • מספר מנות4 מנות
  • זמן הכנה10 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: דגים
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 4 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4 יחידות פילה סלמון
  • 1 צרור פטרוזליה קצוצה
  • 1 חופן מלח גס
  • 1-2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    להשרות את הסלמון בלימון כרבע שעה, לשטוף וליבש..


  • 2

    בתוך נייר כסף, לשטח שכבה דקה של מלח גס.


  • 3

    להמליח מעט את נתחי הדג במלח גס ולהניח את נתחי הדג על שכבת המלח הגס. (העור כלפי מטה מונח על המלח).


  • 4

    לקצוץ שום ולפזר מעל..


  • 5

    לפזר פטרוזיליה קצוצה..


  • 6

    לסגור את הנתחים בתוך נייר הכסף ולאפות כ-20 דק' ,בחום בינוני 180 מעלות, לפתוח את נייר הכסף, לבדוק שהדג מוכן, לאפות עוד כ-10 דק' עם נייר פתוח שיזהיב למעלה. לשמור שלא יתייבש..


  • 7

    הדג יוצא רך ועסיסי.


1

להשרות את הסלמון בלימון כרבע שעה, לשטוף וליבש..


2

בתוך נייר כסף, לשטח שכבה דקה של מלח גס.


3

להמליח מעט את נתחי הדג במלח גס ולהניח את נתחי הדג על שכבת המלח הגס. (העור כלפי מטה מונח על המלח).


4

לקצוץ שום ולפזר מעל..


5

לפזר פטרוזיליה קצוצה..


6

לסגור את הנתחים בתוך נייר הכסף ולאפות כ-20 דק' ,בחום בינוני 180 מעלות, לפתוח את נייר הכסף, לבדוק שהדג מוכן, לאפות עוד כ-10 דק' עם נייר פתוח שיזהיב למעלה. לשמור שלא יתייבש..


7

הדג יוצא רך ועסיסי.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים