לןגן

פילה סלמון עם שום ופטרוזיליה

מאת: ורד דרור, פורסם: 10/10/2015 | 08:46
פילה סלמון עם שום ופטרוזיליה

תקציר המתכון: קל להכנה, הדג יוצא רך, עסיסי וטעים מאד

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הסלמון בלימון כרבע שעה, לשטוף וליבש.

  2. בתוך נייר כסף, לשטח שכבה דקה של מלח גס

  3. להמליח מעט את נתחי הדג במלח גס ולהניח את נתחי הדג על שכבת המלח הגס. (העור כלפי מטה מונח על המלח)

  4. לקצוץ שום ולפזר מעל.

  5. לפזר פטרוזיליה קצוצה.

  6. לסגור את הנתחים בתוך נייר הכסף ולאפות כ-20 דק' ,בחום בינוני 180 מעלות, לפתוח את נייר הכסף, לבדוק שהדג מוכן, לאפות עוד כ-10 דק' עם נייר פתוח שיזהיב למעלה. לשמור שלא יתייבש.

  7. הדג יוצא רך ועסיסי