אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

36
צפיות

בס בתנור עם ירקות ארומטיים

המתכון של
בס בתנור עם ירקות ארומטיים

בריא קל וטעים

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • דג הס שלם מחולק ל-3
  • 2 בטטות פרוסות עבה
  • קולורבי אחד פרוס עבה
  • 3-4 בצלים ירוקים
  • שום שלם מחולק ל-2
  • כמה עגבניות שרי או פרורוסת עגבניה
  • רבע כוס שמן זית
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • כפית פפריקה אדומה
אופן ההכנה
  • 1

    מניחים נייר אפיה על תבנית. שמים את חלקי הדג הירקות מסביבי.


  • 2

    מפזרים מעל את התבלינים ועל הכול שמן זית. אופים בתנור על 170 מעלות.


  • 3

    למשך 35 דקות.


1

מניחים נייר אפיה על תבנית. שמים את חלקי הדג הירקות מסביבי.


2

מפזרים מעל את התבלינים ועל הכול שמן זית. אופים בתנור על 170 מעלות.


3

למשך 35 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים