בס בתנור עם ירקות ארומטיים
מאת: שרה זקן, פורסם: 07/03/2025 | 17:52
תקציר המתכון:
בריא קל וטעים
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
דג הס שלם מחולק ל-3
-
2 בטטות פרוסות עבה
-
קולורבי אחד פרוס עבה
-
3-4 בצלים ירוקים
-
שום שלם מחולק ל-2
-
כמה עגבניות שרי או פרורוסת עגבניה
-
רבע כוס שמן זית
-
כפית מלח
-
כפית פלפל שחור
-
כפית פפריקה אדומה
אופן הכנה
-
מניחים נייר אפיה על תבנית. שמים את חלקי הדג הירקות מסביבי
-
מפזרים מעל את התבלינים ועל הכול שמן זית. אופים בתנור על 170 מעלות
-
למשך 35 דקות