אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

158
צפיות

קציצות דגים מבושלות

המתכון של
קציצות דגים מבושלות

בהשראת המתכון של נועם זיגדון

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1/2 ק"ג נטו - נסיכת הנילוס, או מושט, או לברק, טחונים
  • 1/2 לחמניית אצבע רטובה או 1/4 כוס פירורי לחם
  • 1 ביצה
  • 1/2 צרור כוסברה קצוצה דק
  • 1/2 כף פפריקה
  • 1 כפית מלח
  • 1/8 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 בצל גרוס בפומפיה הכי דקה
  • 4 שיני שום כתושות
  • 1/2 כף שמן זית
  • כף אריסה (אני לא הוספתי)
  • לרוטב
  • 3 עגבניות מגוררות
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 כף פפריקה
  • 1/2 כפית כורכום
  • 3 שיני שום כתושות
  • 4-6 כפיות סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים את כל מרכיבי הקציצות ושומרים לפחות 1/2 שעה במקרר.


  • 2

    בינתיים מכינים את הרוטב : מגררים את העגבניות ומוסיפים את שאר המרכיבים, מים ומרתיחים ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, טועמים ומשפרים טעמים.


  • 3

    יוצרים קציצות (עם ידיים רטובות) ומבשלים במשך כ- חצי שעה לספיגת טעמים.


1

מערבבים את כל מרכיבי הקציצות ושומרים לפחות 1/2 שעה במקרר.


2

בינתיים מכינים את הרוטב : מגררים את העגבניות ומוסיפים את שאר המרכיבים, מים ומרתיחים ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, טועמים ומשפרים טעמים.


3

יוצרים קציצות (עם ידיים רטובות) ומבשלים במשך כ- חצי שעה לספיגת טעמים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים