אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

92
צפיות

לברק בתנור עם ירקות

המתכון של
לברק בתנור עם ירקות

קל קל וטעים טעים

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • דג לברק מנוקה היטב
  • 2 עגבניות מחולקות ל-4
  • פלפל חריף ירוק חתוי
  • 2 חתיכות שומר
  • בצל ירוק
  • 1 בצל מחולק ל-4
  • ענף רוזמרין טרי
  • מלח פלפל
  • רבע כוס יין לבן
  • פטרוזיליה קצוצה לקישוט
אופן ההכנה
  • 1

    לנקות את הדג היטב לחרוץ שני פסים עמוקים משני צידי הדג.


  • 2

    לשמן היטב בשמן זית לתת מספיק מלח לפזר פלפל.


  • 3

    להניח את הדג על ניר אפיה ועל תבנית לפזר את הירקות מסביב להמיח מעל את הרוזמרין.


  • 4

    תנור 250 מעלות 15 דקות.


  • 5

    להוציא לשפוך מעל את היין לפזר פטרוזיליה קצוצה.


1

לנקות את הדג היטב לחרוץ שני פסים עמוקים משני צידי הדג.


2

לשמן היטב בשמן זית לתת מספיק מלח לפזר פלפל.


3

להניח את הדג על ניר אפיה ועל תבנית לפזר את הירקות מסביב להמיח מעל את הרוזמרין.


4

תנור 250 מעלות 15 דקות.


5

להוציא לשפוך מעל את היין לפזר פטרוזיליה קצוצה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים