אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

225
צפיות

לברק אפוי בתנור

המתכון של
לברק אפוי בתנור

טעים וקל מאד

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3 מנות
  • לברק שלם מחולק לפרוסות
  • לימון
  • חופן עגבניות שרי
  • 2-3 תפוחי אדמה פרוסים
  • בצל בינוני פרוס
  • שמן זית 2-3 כפות
  • מלח פלפל
אופן ההכנה
  • 1

    לחלק את הדג ל-4 צנות.


  • 2

    לפרוס את הבצל ואת תפוחי האדמה דק.


  • 3

    להכניס לתבנית בצל תפוחי אדמה .


  • 4

    עגבניות שרי..


  • 5

    לפזר שמן זית בנדיבות מלח מספיק שהדג לא יהיה תפל ופלפת.


  • 6

    לאפות על 250 מעלות 20 דקות.


  • 7

    להוציא. להוסיף את פרוסות הדג לפזר מלח פלפל שמן זית.


  • 8

    להכניס שוב לתנור לאפות כעת על 230 מעלות למשך 20 דקות.


  • 9

    הדג מוכן כאשר הלבין.


1

לחלק את הדג ל-4 צנות.


2

לפרוס את הבצל ואת תפוחי האדמה דק.


3

להכניס לתבנית בצל תפוחי אדמה .


4

עגבניות שרי..


5

לפזר שמן זית בנדיבות מלח מספיק שהדג לא יהיה תפל ופלפת.


6

לאפות על 250 מעלות 20 דקות.


7

להוציא. להוסיף את פרוסות הדג לפזר מלח פלפל שמן זית.


8

להכניס שוב לתנור לאפות כעת על 230 מעלות למשך 20 דקות.


9

הדג מוכן כאשר הלבין.


שרי בצל ותפוחי אדמה
לברק בתנור
לברק בתנור
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים