תקציר המתכון: טעים וקל מאד
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לחלק את הדג ל-4 צנות
לפרוס את הבצל ואת תפוחי האדמה דק
להכניס לתבנית בצל תפוחי אדמה
עגבניות שרי.
לפזר שמן זית בנדיבות מלח מספיק שהדג לא יהיה תפל ופלפת
לאפות על 250 מעלות 20 דקות
להוציא. להוסיף את פרוסות הדג לפזר מלח פלפל שמן זית
להכניס שוב לתנור לאפות כעת על 230 מעלות למשך 20 דקות
הדג מוכן כאשר הלבין