הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאין כמו ארוחת ליל שבת עם הדגים המשובחים האלו והרוטב האדום והחריף שטבול בחלה טריה
בסיר רחב ושטוח פזרי גמבה חתוכה, פלפל פרוס, פרוסות עגבניה, ופרוסות לימון קלוף..
ערבבי את חומרי הרוטב ושפכי חצי מהכמות לסיר..
כסי את הסיר והשאירי אותו על אש נמוכה במשך שעה.
לאחר שעה שטחי את הדגים על הירקות המבושלים והברישי את הדגים ברוטב שנשאר..
קצצי את הכוסברה ופזרי מעל הדג..
הגבהיי את הגז לחום בינוני למשך רבע שעה..
אם יש צורך ניתן להוסיף קצת מיים..
בתאבון.