תקציר המתכון: אין כמו ארוחת ליל שבת עם הדגים המשובחים האלו והרוטב האדום והחריף שטבול בחלה טריה
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
בסיר רחב ושטוח פזרי גמבה חתוכה, פלפל פרוס, פרוסות עגבניה, ופרוסות לימון קלוף.
ערבבי את חומרי הרוטב ושפכי חצי מהכמות לסיר.
כסי את הסיר והשאירי אותו על אש נמוכה במשך שעה
לאחר שעה שטחי את הדגים על הירקות המבושלים והברישי את הדגים ברוטב שנשאר.
קצצי את הכוסברה ופזרי מעל הדג.
הגבהיי את הגז לחום בינוני למשך רבע שעה.
אם יש צורך ניתן להוסיף קצת מיים.
בתאבון