ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
דג סלמון טרי חתוך לרצועות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בסיר רחב יוצקים קופסא שלמה של עגבניות mutti חתוכות.
-
2
נוסיף שיני שום לא קלופות.
-
3
נוסיף את הפלפלים הירוקים חצויים לאורכם..
-
4
נכסה מכסה על מנת שהפלפלים ושיני השום יתרככו.. .
-
5
בקערית נפרדת נכין את הרוטב לדג: .
-
6
רבע כוס שמן זית.
-
7
רבע כפית מלח.
-
8
2 כפות שטוחות פפריקה אדומה.
-
9
חצי כף צילי מתוק.
-
10
כפית כוסברה יבשה.
-
11
חצי כף רסק עגבניות.
-
12
כף אריסה חריפה.
-
13
לערבב היטב הכל.
-
14
לתבול כל נתח סלמון ברוטב ולהניח בסיר ( העור כלפי מטה).
-
15
להוסיף רבע כוס מים.
-
16
להנמיך להבה.
-
17
לצמצם למשך עשר דק... .
1
בסיר רחב יוצקים קופסא שלמה של עגבניות mutti חתוכות.
2
נוסיף שיני שום לא קלופות.
3
נוסיף את הפלפלים הירוקים חצויים לאורכם..
4
נכסה מכסה על מנת שהפלפלים ושיני השום יתרככו.. .
5
בקערית נפרדת נכין את הרוטב לדג: .
6
רבע כוס שמן זית.
7
רבע כפית מלח.
8
2 כפות שטוחות פפריקה אדומה.
9
חצי כף צילי מתוק.
10
כפית כוסברה יבשה.
11
חצי כף רסק עגבניות.
12
כף אריסה חריפה.
13
לערבב היטב הכל.
14
לתבול כל נתח סלמון ברוטב ולהניח בסיר ( העור כלפי מטה).
15
להוסיף רבע כוס מים.
16
להנמיך להבה.
17
לצמצם למשך עשר דק... .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים