אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

1,634
צפיות

דג סלמון פול וסלק ירוק

המתכון של
דג סלמון פול וסלק ירוק

מעדן מלכים

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 5 חתיכות דג סלמון פרוס(אפשר מכול דג)
  • חבילת סלק ירוק רק גיבעולים
  • 2 כוסות פול קפוא
  • 1 לימון פרוס
  • צרור כוסברה
  • 1/2 כוס שמן
  • 7 שיני שום פרוסים או שלמים
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כפית מרק עוף
  • 1 כף גדושה פפריקה מתוקה אפשר להוסיף גם חריפה...
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1/4 כפית כרכום
  • 2 וחצי כוסות מים מהברז
אופן ההכנה
  • 1

    להשרות את נתחי הדג במים וחומץ וכף מיץ לימון ל15 דקות...


  • 2

    לשים שמן בסיר ולטגן את השום מעט ,להוסיף.


  • 3

    את התבלנים ולערבב .


  • 4

    ואז להוסיף את גיבעולי הסלק נקיים וחתוכים .


  • 5

    נערבב ונוסיף את הפול .


  • 6

    ומחצית מהכוסברה..


  • 7

    נניח פרוסות לימון מעל.


  • 8

    נוסיף 2 וחצי כוסות מים מהברז וננמיך להבה ל25 דקות בישול.


  • 9

    ואז נוסיף את נתחי הדג שטופים מעל הסלק והפול נוסיף את יתרת הכוסברה וניתן עוד בישול של 15 דקות ונכבה ....לא לייבש...


  • 10

    ונגיש בהצלחה אורה🌹🌹.


1

להשרות את נתחי הדג במים וחומץ וכף מיץ לימון ל15 דקות...


2

לשים שמן בסיר ולטגן את השום מעט ,להוסיף.


3

את התבלנים ולערבב .


4

ואז להוסיף את גיבעולי הסלק נקיים וחתוכים .


5

נערבב ונוסיף את הפול .


6

ומחצית מהכוסברה..


7

נניח פרוסות לימון מעל.


8

נוסיף 2 וחצי כוסות מים מהברז וננמיך להבה ל25 דקות בישול.


9

ואז נוסיף את נתחי הדג שטופים מעל הסלק והפול נוסיף את יתרת הכוסברה וניתן עוד בישול של 15 דקות ונכבה ....לא לייבש...


10

ונגיש בהצלחה אורה🌹🌹.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים