לןגן

דג סלמון פול וסלק ירוק

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 21/06/2022 | 19:23
דג סלמון פול וסלק ירוק

תקציר המתכון: מעדן מלכים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את נתחי הדג במים וחומץ וכף מיץ לימון ל15 דקות..

  2. לשים שמן בסיר ולטגן את השום מעט ,להוסיף

  3. את התבלנים ולערבב

  4. ואז להוסיף את גיבעולי הסלק נקיים וחתוכים

  5. נערבב ונוסיף את הפול

  6. ומחצית מהכוסברה.

  7. נניח פרוסות לימון מעל

  8. נוסיף 2 וחצי כוסות מים מהברז וננמיך להבה ל25 דקות בישול

  9. ואז נוסיף את נתחי הדג שטופים מעל הסלק והפול נוסיף את יתרת הכוסברה וניתן עוד בישול של 15 דקות ונכבה ....לא לייבש..

  10. ונגיש בהצלחה אורה🌹🌹