אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

946
צפיות

ביצי דגים ברוטב חריף

המתכון של
ביצי דגים ברוטב חריף

עדיף ביצים טריות על קפואות !!

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • ביצי דגים (כמה שרוצים, רצוי מינימום חצי קילו)
  • 6-7 פלפלים סודנים
  • 10 שיני שום קלופים
  • 1/2 חבילה כוסברה שטופה היטב
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1 כפית גדושה פפריקה – חריפה או מתוקה לפי הטעם או שילוב של חריף ומתוק.
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 2 כוסות מים
אופן ההכנה
  • 1

    לנקות את הביצים מגידים וכל מיני עניינים מיותרים. שוטפים בעדינות יתרה בתוך מסננת צפופה כדי שהביצים לא יתפרקו להם ויזלגו דרך המסננת..


  • 2

    לסדר בתחתית הסיר חצי מחבילת הכוסברה (עלים שלמים). לסדר מעל את הפלפלים הסודנים והשום. להוסיף את הביצים מעל ולשים שתי כוסות מים. להביא לרתיחה..


  • 3

    בקערית נפרדת לשים שמן, מלח, כורכום ופפריקה ולערבב היטב..


  • 4

    לשפוך מעל הביצים ולקצוץ את שארית הכוסברה מעל הביצים..


  • 5

    לבשל 20 דקות – 1/2 שעה ומידי פעם להרטיב את הביצים עם הרוטב (להטות את הסיר ובעזרת כף להרטיב את הביצים.).


  • 6

    זה מוכן כשרוב הנוזלים נספגו בביצים והרוטב הפך לשמן.(לא דיאטטי אבל טעים בטירוף)..


  • 7

    .


1

לנקות את הביצים מגידים וכל מיני עניינים מיותרים. שוטפים בעדינות יתרה בתוך מסננת צפופה כדי שהביצים לא יתפרקו להם ויזלגו דרך המסננת..


2

לסדר בתחתית הסיר חצי מחבילת הכוסברה (עלים שלמים). לסדר מעל את הפלפלים הסודנים והשום. להוסיף את הביצים מעל ולשים שתי כוסות מים. להביא לרתיחה..


3

בקערית נפרדת לשים שמן, מלח, כורכום ופפריקה ולערבב היטב..


4

לשפוך מעל הביצים ולקצוץ את שארית הכוסברה מעל הביצים..


5

לבשל 20 דקות – 1/2 שעה ומידי פעם להרטיב את הביצים עם הרוטב (להטות את הסיר ובעזרת כף להרטיב את הביצים.).


6

זה מוכן כשרוב הנוזלים נספגו בביצים והרוטב הפך לשמן.(לא דיאטטי אבל טעים בטירוף)..


7

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים