לןגן

ביצי דגים ברוטב חריף

מאת: איציק שלמה, פורסם: 19/02/2022 | 17:55
ביצי דגים ברוטב חריף

תקציר המתכון: עדיף ביצים טריות על קפואות !!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנקות את הביצים מגידים וכל מיני עניינים מיותרים. שוטפים בעדינות יתרה בתוך מסננת צפופה כדי שהביצים לא יתפרקו להם ויזלגו דרך המסננת.

  2. לסדר בתחתית הסיר חצי מחבילת הכוסברה (עלים שלמים). לסדר מעל את הפלפלים הסודנים והשום. להוסיף את הביצים מעל ולשים שתי כוסות מים. להביא לרתיחה.

  3. בקערית נפרדת לשים שמן, מלח, כורכום ופפריקה ולערבב היטב.

  4. לשפוך מעל הביצים ולקצוץ את שארית הכוסברה מעל הביצים.

  5. לבשל 20 דקות – 1/2 שעה ומידי פעם להרטיב את הביצים עם הרוטב (להטות את הסיר ובעזרת כף להרטיב את הביצים.)

  6. זה מוכן כשרוב הנוזלים נספגו בביצים והרוטב הפך לשמן.(לא דיאטטי אבל טעים בטירוף).