ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
אורז אפונה דגים פלפל חריף
-
שום לימון וזעפרן הכל בסיר אחד
-
-
-
-
-
-
-
½ פלפל צי'לי חריף פרוס דק
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחמם סיר רחב עם שמן זית .
-
2
לשטוף את הדג ולסחוט טוב.
-
3
לפזר עליו מלח ופלפל שחור .
-
4
לטגן את הדג משני צדדים.
-
5
להוציא מהסיר .
-
6
באותו הסיר לטגן את הבצל עד לקבלת גוון שחום .
-
7
להוסיף את השום האפונה והזעפרן.
-
8
לטגן כשתי דקות .
-
9
לתבל .
-
10
להוסיף את המים להביא לרתיחה .
-
11
לשטוף את האורז ולהוסיף לסיר .
-
12
לבשל על אש גבוהה עם סיר פתוח .
-
13
עד שהמים יגיעו לגובה האורז .
-
14
לסדר את הדגים בתוך הסיר .
-
15
לכסות את הסיר ולבשל על אש נמוכה כ-20 דקות .
-
16
לכבות את הגז .
-
17
לפזר פיטרוזליה קצוצה .
-
18
פלפל צ'ילי חריף .
-
19
לסחוט מעל הכל מיץ מלימון שלם .
-
20
באהבה נועם זיגדון 💞.
1
לחמם סיר רחב עם שמן זית .
2
לשטוף את הדג ולסחוט טוב.
3
לפזר עליו מלח ופלפל שחור .
4
לטגן את הדג משני צדדים.
5
להוציא מהסיר .
6
באותו הסיר לטגן את הבצל עד לקבלת גוון שחום .
7
להוסיף את השום האפונה והזעפרן.
8
לטגן כשתי דקות .
9
לתבל .
10
להוסיף את המים להביא לרתיחה .
11
לשטוף את האורז ולהוסיף לסיר .
12
לבשל על אש גבוהה עם סיר פתוח .
13
עד שהמים יגיעו לגובה האורז .
14
לסדר את הדגים בתוך הסיר .
15
לכסות את הסיר ולבשל על אש נמוכה כ-20 דקות .
16
לכבות את הגז .
17
לפזר פיטרוזליה קצוצה .
18
פלפל צ'ילי חריף .
19
לסחוט מעל הכל מיץ מלימון שלם .
20
באהבה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים