לןגן

פאייה דג פורל

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 10/01/2022 | 14:25
פאייה דג פורל

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקישוט

אופן הכנה

  1. לחמם סיר רחב עם שמן זית

  2. לשטוף את הדג ולסחוט טוב

  3. לפזר עליו מלח ופלפל שחור

  4. לטגן את הדג משני צדדים

  5. להוציא מהסיר

  6. באותו הסיר לטגן את הבצל עד לקבלת גוון שחום

  7. להוסיף את השום האפונה והזעפרן

  8. לטגן כשתי דקות

  9. לתבל

  10. להוסיף את המים להביא לרתיחה

  11. לשטוף את האורז ולהוסיף לסיר

  12. לבשל על אש גבוהה עם סיר פתוח

  13. עד שהמים יגיעו לגובה האורז

  14. לסדר את הדגים בתוך הסיר

  15. לכסות את הסיר ולבשל על אש נמוכה כ-20 דקות

  16. לכבות את הגז

  17. לפזר פיטרוזליה קצוצה

  18. פלפל צ'ילי חריף

  19. לסחוט מעל הכל מיץ מלימון שלם

  20. באהבה נועם זיגדון 💞