אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

2,925
צפיות

דג לברק בעשבי תיבול מלח ופפריקה פיקנטית

המתכון של
דג לברק בעשבי תיבול מלח ופפריקה פיקנטית

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • *דג לברק בעשבי תיבול עם מלח +פפריקה פיקנטית*
  • 1 דג לברק טרי
  • צרור כוזברה קצוצה
  • צרור פיטרוזליה קצוצה
  • ½ ראש שום כתוש
  • גרידת לימון
  • ¼ כוס שמן זית
  • ½ כפית מלח + פפריקה פיקנטי של מלח הארץ
אופן ההכנה
  • 1

    לנקות ולשטוף טוב את הדג .


  • 2

    לייבש עם נייר סופג .


  • 3

    לחרוץ חריצים לאורך הדג .


  • 4

    לערבב את הירק עם השום הגרידת לימון השמן והפפריקה הפיקנטית .


  • 5

    להכניס כמות נדיבה בבטן הדג .


  • 6

    ולאורך כל הדג .


  • 7

    להכניס לתבנית .


  • 8

    לתבל עם מלח + פפריקה .


  • 9

    לשפוך מעל מעט שמן זית .


  • 10

    להוסיף חצאי לימון .


  • 11

    לסדר בתבנית את הדג .


  • 12

    להוסיף עגבניות שרי ראש שום פלפל חריף ....


  • 13

    לעטוף בנייר אפיה .


  • 14

    לכסות בנייר כסף .


  • 15

    לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות .


  • 16

    להסיר כיסוי ולאפות עוד כ-10 דקות .


  • 17

    באהבה נועם זיגדון 💞.


1

לנקות ולשטוף טוב את הדג .


2

לייבש עם נייר סופג .


3

לחרוץ חריצים לאורך הדג .


4

לערבב את הירק עם השום הגרידת לימון השמן והפפריקה הפיקנטית .


5

להכניס כמות נדיבה בבטן הדג .


6

ולאורך כל הדג .


7

להכניס לתבנית .


8

לתבל עם מלח + פפריקה .


9

לשפוך מעל מעט שמן זית .


10

להוסיף חצאי לימון .


11

לסדר בתבנית את הדג .


12

להוסיף עגבניות שרי ראש שום פלפל חריף ....


13

לעטוף בנייר אפיה .


14

לכסות בנייר כסף .


15

לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות .


16

להסיר כיסוי ולאפות עוד כ-10 דקות .


17

באהבה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים