לןגן

דג לברק בעשבי תיבול מלח ופפריקה פיקנטית

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 04/12/2021 | 21:58
דג לברק בעשבי תיבול מלח ופפריקה פיקנטית

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנקות ולשטוף טוב את הדג

  2. לייבש עם נייר סופג

  3. לחרוץ חריצים לאורך הדג

  4. לערבב את הירק עם השום הגרידת לימון השמן והפפריקה הפיקנטית

  5. להכניס כמות נדיבה בבטן הדג

  6. ולאורך כל הדג

  7. להכניס לתבנית

  8. לתבל עם מלח + פפריקה

  9. לשפוך מעל מעט שמן זית

  10. להוסיף חצאי לימון

  11. לסדר בתבנית את הדג

  12. להוסיף עגבניות שרי ראש שום פלפל חריף ...

  13. לעטוף בנייר אפיה

  14. לכסות בנייר כסף

  15. לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות

  16. להסיר כיסוי ולאפות עוד כ-10 דקות

  17. באהבה נועם זיגדון 💞