אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

2,461
צפיות

קציצות דגים עם ניוקי ברוטב מרוקאי

המתכון של
קציצות דגים עם ניוקי ברוטב מרוקאי

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • *קציצות דגים ברוטב מרוקאי עם ניוקי*
  • *לקציצות*
  • 1 ק"ג דג נסיכת הנילוס
  • 1 בצל גדול
  • צרור כוזברה
  • 4 שיני שום
  • 1 ביצה L
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • ½ כף שטוחה מלח
  • לטחון את הדג להוסיף את הביצה ואת פירורי הלחם לתבל ולערבב היטב
  • *לרוטב*
  • 500 גרם ניוקי
  • 1 גמבה פרוסה לרצועות
  • צרור כוזברה קצוצה
  • פלפל חריף פרוס
  • 5 שיני שום פרוס
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור
  • ¼ כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • ½ כוס שמן
  • 1 כפית מלח
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם את השמן .


  • 2

    להוסיף את הפפריקה והשום לחממם מעט .


  • 3

    להוסיף כוס מים .


  • 4

    לסדר את הגמבות והפלפל .


  • 5

    לבשל כ-3 דקות עד לריכוך הירקות .


  • 6

    להוסיף את הניוקי .


  • 7

    לתבל .


  • 8

    להוסיף כליטר מים להביא לרתיחה .


  • 9

    ליצור כדורים קטנים .


  • 10

    לזרוק לרוטב הרותח .


  • 11

    להעביר ללהבה בנונית אש נמוכה .


  • 12

    לבשל כחצי שעה .


  • 13

    באהבה נועם זיגדון 💞.


1

לחמם את השמן .


2

להוסיף את הפפריקה והשום לחממם מעט .


3

להוסיף כוס מים .


4

לסדר את הגמבות והפלפל .


5

לבשל כ-3 דקות עד לריכוך הירקות .


6

להוסיף את הניוקי .


7

לתבל .


8

להוסיף כליטר מים להביא לרתיחה .


9

ליצור כדורים קטנים .


10

לזרוק לרוטב הרותח .


11

להעביר ללהבה בנונית אש נמוכה .


12

לבשל כחצי שעה .


13

באהבה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים