לןגן

קציצות דגים עם ניוקי ברוטב מרוקאי

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 29/10/2021 | 14:26
קציצות דגים עם ניוקי ברוטב מרוקאי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם את השמן

  2. להוסיף את הפפריקה והשום לחממם מעט

  3. להוסיף כוס מים

  4. לסדר את הגמבות והפלפל

  5. לבשל כ-3 דקות עד לריכוך הירקות

  6. להוסיף את הניוקי

  7. לתבל

  8. להוסיף כליטר מים להביא לרתיחה

  9. ליצור כדורים קטנים

  10. לזרוק לרוטב הרותח

  11. להעביר ללהבה בנונית אש נמוכה

  12. לבשל כחצי שעה

  13. באהבה נועם זיגדון 💞