אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

1,039
צפיות

סלמון וולינגטון

המתכון של
סלמון וולינגטון

ביף וולינגטון אתם מכירים? אז זה בגרסת פרווה עם דג סלומון... דג סלמון עטוף בבצק פילאס טעים מאוד!

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 600 גר' דג סלמון
  • בצל קצוץ דק דק
  • שמן זית
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
  • שליש כוס שמיר קצוץ
  • 3 כפות חרדל
  • כף סילאן
  • שום גבישי
  • מלח
  • פלפל שחור
  • בצק עלים פילאס
  • 1 חלמון ביצה טרוף עם שמן זית
אופן ההכנה
  • 0

    להשרות את הדג בלימון ומלח כ20 דק' ולשטוף אותו היטב.


  • 1

    לטגן את הבצל הקצוץ עם 3 כפות שמן זית עד לשקיפות.


  • 2

    להוסיף את הפטרוזיליה והשמיר ולטבל במלח ופלפל.


  • 3

    כשהבצל מוזהב להוריד מהאש ולצנן.


  • 4

    לערבב בקערית חרדל סילאן ושום גבישי ולמרוח את הדג מכל צדדיו היטב..


  • 5

    לחמם מחבת עם 2 כפות שמן זית ולצרוב את הדג משני צדדיו ולצנן.


  • 6

    לפתוח בצק עלים על נייר אפיה.


  • 7

    לפזר על הבצק כחצי קצת יותר ממלית הבצל להניח מעל את הדג ולפזר את שאר המלית מעל הדג.


  • 8

    לסגור את הדג בבצק ולסמן חריצים על מנת שהאדים יצאו..


  • 9

    להבריש בחלמון הטרוף.


  • 10

    ולאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל-30 דק'..


  • 11

    בהצלחה ובתיאבון ❤.


0

להשרות את הדג בלימון ומלח כ20 דק' ולשטוף אותו היטב.


1

לטגן את הבצל הקצוץ עם 3 כפות שמן זית עד לשקיפות.


2

להוסיף את הפטרוזיליה והשמיר ולטבל במלח ופלפל.


3

כשהבצל מוזהב להוריד מהאש ולצנן.


4

לערבב בקערית חרדל סילאן ושום גבישי ולמרוח את הדג מכל צדדיו היטב..


5

לחמם מחבת עם 2 כפות שמן זית ולצרוב את הדג משני צדדיו ולצנן.


6

לפתוח בצק עלים על נייר אפיה.


7

לפזר על הבצק כחצי קצת יותר ממלית הבצל להניח מעל את הדג ולפזר את שאר המלית מעל הדג.


8

לסגור את הדג בבצק ולסמן חריצים על מנת שהאדים יצאו..


9

להבריש בחלמון הטרוף.


10

ולאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל-30 דק'..


11

בהצלחה ובתיאבון ❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים