לןגן

סלמון וולינגטון

מאת: תהילה ז, פורסם: 14/05/2021 | 13:41
סלמון וולינגטון

תקציר המתכון: ביף וולינגטון אתם מכירים? אז זה בגרסת פרווה עם דג סלומון... דג סלמון עטוף בבצק פילאס טעים מאוד!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הדג בלימון ומלח כ20 דק' ולשטוף אותו היטב

  2. לטגן את הבצל הקצוץ עם 3 כפות שמן זית עד לשקיפות

  3. להוסיף את הפטרוזיליה והשמיר ולטבל במלח ופלפל

  4. כשהבצל מוזהב להוריד מהאש ולצנן

  5. לערבב בקערית חרדל סילאן ושום גבישי ולמרוח את הדג מכל צדדיו היטב.

  6. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן זית ולצרוב את הדג משני צדדיו ולצנן

  7. לפתוח בצק עלים על נייר אפיה

  8. לפזר על הבצק כחצי קצת יותר ממלית הבצל להניח מעל את הדג ולפזר את שאר המלית מעל הדג

  9. לסגור את הדג בבצק ולסמן חריצים על מנת שהאדים יצאו.

  10. להבריש בחלמון הטרוף

  11. ולאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל-30 דק'.

  12. בהצלחה ובתיאבון ❤