הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהדג בז'יתון- דגם עם זיתים מרוקאי👍
מטגנים את הגמבה,הפלפל, ראש שום, זיתים, עם החצי כוס שמן. שייפתחו כל הטעמים .
מוסיפים את התבלינים.
כוסברה.
ו2 כוסות חד פעמי מים ומרתיחים את הרוטב בלי הדגים כ 20 דק..
בסיר נפרד שמים את הדג טונה עם מים מביאים לרתיחה,(הטונה מפרישה שומן והרבה לכלוך) מסירים מהגד ושוטפים תחת הברז להסרת הלכלוך..
מוסיפים את הדגים לרוטב..
ומבשלים על אש בינונית כ חצי שעה..