לןגן

דג בז'יתון דג מרוקאי עם זיתים מרוקאים שחורים ללקק תאצבעותתתת😋😋😋

מאת: טוהר דרעי, פורסם: 30/04/2021 | 16:02
דג בז'יתון
דג מרוקאי עם זיתים מרוקאים שחורים
ללקק תאצבעותתתת😋😋😋

תקציר המתכון: דג בז'יתון- דגם עם זיתים מרוקאי👍

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הגמבה,הפלפל, ראש שום, זיתים, עם החצי כוס שמן. שייפתחו כל הטעמים

  2. מוסיפים את התבלינים

  3. כוסברה

  4. ו2 כוסות חד פעמי מים ומרתיחים את הרוטב בלי הדגים כ 20 דק.

  5. בסיר נפרד שמים את הדג טונה עם מים מביאים לרתיחה,(הטונה מפרישה שומן והרבה לכלוך) מסירים מהגד ושוטפים תחת הברז להסרת הלכלוך.

  6. מוסיפים את הדגים לרוטב.

  7. ומבשלים על אש בינונית כ חצי שעה.