להשרות את הדג חצי שעה בחומץ ומלח גס. לשטוף היטב ןלשפוך מעל מים רותחים ולהשאיר כרבע שעה לרחוץ היטב..
1
את הזיתים מרתיחים כ10 דקות. חוזרים על הפעולה פעמיים על מנת להוציא את המרירות..
2
בסיר סוטאז רחב מניחים שמן ,שום ופלפל חריף ומטגנים 2 דקות להיזהר לא לשרוף. להוסיף את הפלפלים העגבניות החתוכות ולבשל 5 דקות . להוסיף את הזיתים והתבלינים ולערבב לפתיחת טעמים. מוסיפים חצי מכמות הכוסברה ומערבבים היטב..
3
מוסיפים כוס וחצי מים רותחים ומרתיחים היטב טועמים ומוסיפים לטעמכם. מסדרים את חתיכות הטונה בין הירקות בסיר ומפזרים מעל את הכוסברה שנשארה ומבשלים כ 20 דקות..
4
מגישים לצד חלת השבת והארוחה מושלמת..
5
בהצלחה ובאהבה איילת ❤.
0
להשרות את הדג חצי שעה בחומץ ומלח גס. לשטוף היטב ןלשפוך מעל מים רותחים ולהשאיר כרבע שעה לרחוץ היטב..
1
את הזיתים מרתיחים כ10 דקות. חוזרים על הפעולה פעמיים על מנת להוציא את המרירות..
2
בסיר סוטאז רחב מניחים שמן ,שום ופלפל חריף ומטגנים 2 דקות להיזהר לא לשרוף. להוסיף את הפלפלים העגבניות החתוכות ולבשל 5 דקות . להוסיף את הזיתים והתבלינים ולערבב לפתיחת טעמים. מוסיפים חצי מכמות הכוסברה ומערבבים היטב..
3
מוסיפים כוס וחצי מים רותחים ומרתיחים היטב טועמים ומוסיפים לטעמכם. מסדרים את חתיכות הטונה בין הירקות בסיר ומפזרים מעל את הכוסברה שנשארה ומבשלים כ 20 דקות..