בקערה שמים את הפטרוזיליה הקצוצה, השום הקצוץ, שמן זית, מלח ולימון ומערבבים..
2
שמים את הדג בתבנית חד פעמית ומטבלים את הדג מבפנים ומבחוץ מסדרים את הירקות מעל הדג עוטפים בניר כסף ואופים בתנור בחום של 200 מעלות בערך שעה או עד שהדג והירקות מוכנים..
1
בקערה שמים את הפטרוזיליה הקצוצה, השום הקצוץ, שמן זית, מלח ולימון ומערבבים..
2
שמים את הדג בתבנית חד פעמית ומטבלים את הדג מבפנים ומבחוץ מסדרים את הירקות מעל הדג עוטפים בניר כסף ואופים בתנור בחום של 200 מעלות בערך שעה או עד שהדג והירקות מוכנים..