אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 דג אמנון
  • 1 גמבה חתוכה לעיגולים
  • 1 עגבניה פרוסה לפרוסות
  • 1 לימון פרוס לפרוסות
  • 1 פלפל חריף פרוס לעיגולים
  • רוטב לדג
  • 2 כפות שמן זית
  • פטרוזיליה קצוצה
  • שום קצוץ
  • מיץ לימון
  • מלח
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה שמים את הפטרוזיליה הקצוצה, השום הקצוץ, שמן זית, מלח ולימון ומערבבים..


  • 2

    שמים את הדג בתבנית חד פעמית ומטבלים את הדג מבפנים ומבחוץ מסדרים את הירקות מעל הדג עוטפים בניר כסף ואופים בתנור בחום של 200 מעלות בערך שעה או עד שהדג והירקות מוכנים..


1

בקערה שמים את הפטרוזיליה הקצוצה, השום הקצוץ, שמן זית, מלח ולימון ומערבבים..


2

שמים את הדג בתבנית חד פעמית ומטבלים את הדג מבפנים ומבחוץ מסדרים את הירקות מעל הדג עוטפים בניר כסף ואופים בתנור בחום של 200 מעלות בערך שעה או עד שהדג והירקות מוכנים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים